Redecoreaza-ti casa cu ultimele tendinte in mobila

Dacă sunteți în căutarea unei schimbări ușoare pentru locuință sau a unei modificări a camerei, ne uităm la cele mai importante tendințe de mobilier la comandă, astfel încât să puteți actualiza orice spațiu cu stil. Vă veți simți ca un trendsetter complet prin punerea în aplicare a acestor tendințe de mobilier luate de la decoratorii noștri, pentru a vă transforma casa.

Lucrul de care trebuie să țineți cont atunci când vine vorba de tendințele de mobilier este că nu sunt niciodată atât de efemere și trecătoare precum tendințele modei, așa că atunci când aduceți un decor la modă, asigurați-vă că merită timpul și investiția dvs., astfel încât să puteți să obțineți cea mai bună utilizare pe termen lung.

Tonuri luxuriante

Tonurile luxuriante de bijuterie evocă eleganță și opulență; dacă doriți să adăugați un sentiment regal camerei dvs., atunci tonurile de bijuterii sunt un mod necesar de urmat. Pe măsură ce tendințele de mobilier merg, tonurile de bijuterii clasice sunt destul de sigure, deoarece pot fi stilate în sus sau în jos și au senzația de longevitate în legătură cu acestea.

Pentru a face ca tendința mobilierului să fie proprie, căutați obiecte de mobilier și accesorii strălucitoare, chiar și în cele mai mici doze, deoarece tonurile de bijuterii se asortează bine cu aproape orice stil de design și când sunt amestecate tranzitoriu, vă pot ajuta să creați un aspect elegant și relaxant.

INSERTII DE CATIFEA

Nu se poate nega faptul că catifeaua a făcut o revenire uriașă și din motive întemeiate datorită senzației sale mătăsoase și somptuoase. Este o țesătură de pluș și este cu siguranță dramatică – tapițeria din catifea va avea un impact crescut în orice cameră. Pentru a lua trendul în creștere, combinați tonuri de bijuterii și catifea pentru a face aranjamentul perfect pentru decadente.

Cheia aici este să căutați mobilier care să se laude cu siluete moderne, pentru a păstra aspectul proaspăt și nu prea vintage sau inspirat retro. Găsește canapele elegante din catifea și perdele leneșe.

FINISAJ MAT


Când vă gândiți la mobilier mat, este posibil să vă gândiți imediat la alb sau negru – dar ultimele tendințe de mobilier din 2019 sunt neașteptate. Albastru de cerneală, verde pădure și gri profund sunt răcoritoare si iți transformă camera intr-o oază de relaxare. Câteva detalii in alb și negru și camera e gata.

FINISAJ LUCIOS


Finisajele strălucitoare au experimentat un pic de hiatus în 2018, dar reintră în vigoare pentru tendințele de mobilier din 2019. Natura reflectorizantă a unui finisaj cu luciu ridicat luminează o cameră prin reflectarea luminii. Finisajele strălucitoare conferă designului interior un aspect ultra-modern; indiferent dacă este în bucătărie, dormitor sau baie.

Finisajele strălucitoare se asortează bine și cu suprafețe mate pentru mixul final. Acestea fiind spuse, puteți aduce, de asemenea, articole de strălucire mai avantajoase prin rame metalice și accente de cristal.

PRINTURI TERRAZZO
Amprentele terrazzo fac designurile de mobilier distractive și colorate cu elementele lor geometrice și caracterul jucăuș. Modelele puternice și culorile îndrăznețe le fac perfecte pentru mobilierul de exterior, așa că dacă aveți în vedere o renovare a grădinii, imprimeurile palazzo ar putea face minuni pentru a mări spațiul.

Există ceva despre piatra terrazzo și imprimeuri care evocă un spirit atemporal și lipsit de griji, așa că distrează-te cu aceasta, deoarece aceasta este o tendință de mobilier care este jucăușă pentru jucăușie.

MESE DE STICLA
Ne place vibrația pe care mesele de sticla le oferă decorului modern, sau aproape orice stil de design, de la tradițional la tranzițional. Sunt elegante și interesante și ajută la crearea senzației de mai mult spațiu în orice cameră.

Când vine vorba de decorarea spațiului mic, mesele de lucit funcționează, de asemenea, pentru a face o cameră să pară mai mare, deoarece ocupă mai puțin spațiu vizual și lucrează pentru a evidenția ceea ce așezi pe ele.

CADRU METALIC

Dacă nu ați auzit de Hervé Van der Straeten, atunci este timpul să vă uitați artistul, bijutierul și designul vizionar. Nu putem trece peste cât de incredibile și inspirate sunt creațiile sale abstracte de mobilier.

Lucrează în principal în bronz, încorporând alte metale organice în designul mobilierului său pentru a crea piese cu adevărat unice. Modelele sale sunt culmea mobilierului modern; liniile curate și influențele naturale fac munca sa senzațională.

ART DECO

Tendințele de mobilă Art Deco par să rămână , întrucât continuă să revină an de an. Metalele strălucitoare, echipate cu stropi de tonuri de bijuterii arată întotdeauna uimitoare, mai ales atunci când sunt împerecheate cu frumoasele modele geometrice pe care le cunoaștem și le iubim din perioada Art Deco.

Introduceți stralucirea Art Deco în casa dvs. cu sticlă, crom, oglinzi elegante și imprimeuri simetrice îndrăznețe, la scară largă.

MATERIALE NATURALE

Materialele naturale stăpânesc în tendințele de mobilier din 2019. De la piatră la lemn până la textilele naturale, materialele naturale fac o descoperire în lume în continuă schimbare a mobilierului pentru casă. Imaginați-vă plantatoarele de piatră naturală pe standuri de plante dramatice din lemn închis și tapițerie din bumbac organic și lână.

Dacă mergeți natural, veți dori de asemenea să introduceți mai puține toxine în casa dvs., deoarece construcțiile, materialele și finisajele de mobilier mai ieftine vor aduce cu ele o serie de substanțe chimice toxice în casa dvs.

MOBILE DURABILE

Tendințele de mobilier din 2019 devin din ce în ce mai ecologice și se concentrează pe reciclarea materialelor și creșterea durabilității. Veți vedea o mulțime de mobilier din lemn recuperat și mult mai mult se concentrează pe utilizarea de elemente reciclate și materiale preluate din surse gestionate în mod responsabil.