De ce sa alegi invitatii personalizate de nunta?

Nuntile sunt mereu speciale! Aceasta zi celebreaza unirea a doua persoane care au decis sa-si petreaca viata impreuna. De aceea, cuplurile au toate motivele sa-si planifice nunta in cel mai bun mod in care pot si doresc. De la voalul miresei pana la locatia nuntii, formatia de nunta si tortul – totul ar trebui sa fie unic. 

Cu toate acestea, intr-o graba pentru a avea cel mai bun decor si primire de nunta, cuplurile trec cu vederea invitatiile de nunta. Fie opteaza pentru invitatii de nunta simple si ieftine, luate de la primul magazin de invitatii pe care il intalnesc, fie isi aleg invitatii extrem de scumpe, care arata stralucitoare, dar nu au o nota personala.

Te casatoresti in curand? Vrei ca invitatiile tale de nunta sa arate unic? Daca da, atunci poti personaliza invitatia in functie de preferintele si viziunea ta. Daca vei accesa website-ul cevamaialtceva.ro, vei putea gasi o galerie impresionanta de invitatii de nunta, toate personalizabile. Nu trebuie decat sa alegi sablonul care iti place cel mai bine si sa o poti personaliza in functie de preferinte. Te intrebi poate, cum functioneaza asta? Ei bine, citeste in continuare si vei afla.

Decideti tema nuntii pentru a selecta o invitatie la nunta

Odata ce va decideti tema nuntii, puteti merge mai departe si sa alegeti designul invitatiei de nunta! De exemplu, atunci cand alegeti o nunta in aer liber, puteti selecta invitatii de nunta care reflecta modele florale sau minimaliste. În mod similar, daca doriti o nunta vintage, puteti opta pentru modele de carti de nunta care utilizeaza nuante pastelate, cu margini de argint si fonturi delicate. Este esential sa sincronizati tema nuntii cu designul invitatiee de nunta.

Comparati, personalizati si alegeti

Pana cand nu vedeti o copie a designului invitatiei de nunta, nu puteti decide pentru ce sablon sa optati? Puneti lua legatura cu stafful de la cevamaialtceva.ro si sa va recomande ei cateva sabloane, modele de proiectare, oferiti-le detaliile locatiei, numele cuplurilor si alte informatii necesare. Va vor ajuta ei sa completati invitatia conform cerintelor voastre. Dupa ce verificati cateva modele, puteti sa le comparati si sa il alegeti pe cel care se completeaza cel mai bine cu tema voastra de nunta.

Decideti dimensiunile invitatiei

Dimensiunea invitatiei de nunta este importanta! Determina impactul vizual pe care il va avea modelul de design asupra invitatiei. Pe cevamaialtceva.ro puteti alege dintr-o varietate de dimensiuni, precum: i8 (130x180mm), A6 (100x140mm), A5 (140x200mm) si patrat (150×150 mm).

.

Optiunile de printare si pretul

Înainte de a confirma un design, si de a-l adauga in cos pentru a plasa comanda, asigura-te ca ai luat numarul necesar de invitatii. Iti recomanda sa comanzi cateva invitatii in plus, in cazul in care vei uita sa treci pe cineva pe lista. Mai mult decat atat, in functie de numarul de invitatii, vei primi o reducere pe cevamaialtceva.ro, destul de substantiala daca stai sa calculezi la numarul total de invitatii.

Asadar, acestia sunt cativa dintre pasii prin care puteti alege cel mai bun design de invitatie pentru nunta voastra. De asemenea, ar trebui sa va fixati un calendar de livrare, astfel incat invitatii vostri sa le primeasca la timp.