Live Studio a primit 3 premii la summitul BCAMS

Spunem deseori faptul că ne dorim să oferim modelelor cele mai bune condiții pentru a practica videochatul la un nivel cât mai înalt. Nu vrem să fim doar unul dintre numeroasele studiouri de videochat din România, ci ne propunem să fim cel mai bun studio de videochat! Depunem eforturi zilnic pentru a ne atinge obiectivele iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber.

Ne bucurăm nu numai de performanțe în rândul modelelor cu care colaborăm, ci totodată și de aprecierea lor pentru colaborările de succes pe care le purtăm deja de mult timp. Eforturile noastre nu sunt în zadar.

Beneficiem totodată și de aprecierea tuturor companiilor și a platformelor cu care lucrăm. Prin urmare, vitrina cu premii adunate de-a lungul timpului, în cadrul celor mai mari evenimente din lumea videochatului, a devenit neîncăpătoare. Nu a fost eveniment la care să participăm și de la care să plecăm cu mâna goală. Mereu am adus la studio cel puțin un premiu, iar acest lucru ne arată că toate eforturile noastre nu sunt în zadar. Asta ne bucură nespus și ne motivează să o ținem tot așa.

Suntem la un nivel înalt, iar asta este tot ce contează pentru noi la ora actuală.

Reușim să ne bucurăm de aprecierea tuturor pentru succesul pe care îl obținem cu ajutorul modelelor noastre, iar asta reprezintă un semn că suntem pe drumul cel bun și că trebuie să continuăm tot așa.

Un astfel de semn l-am primit de curând, în cadrul summitului BCAMS. Așa cum spuneam, nu suntem obișnuiți să ne întoarcem acasă cu mâna goală. Așa că am adăugat noi 3 premii în vitrina neîncăpătoare a studioului nostru. Ne gândim deja la faptul că trebuie să amenajăm un nou spațiu unde să ne putem afișa cu mândrie toate trofeele și premiile pe care Live Studio le obține în fiecare an.

Performanțele nu trec niciodată neobservate, prin urmare am primit 3 dintre cele mai importante premii.

Stripchat au ales să premieze două dintre cele mai bune modele cu care colaborăm: Isa și Ruby, acestea primind trofeele „One and only Freemium Queen Award” și „Rising Star Award”, în urma performanțelor remarcabile pe care cele două le-au obținut în ultima vreme.

De asemenea, o altă surpriză a venit de la DivaTraffic, care ne-au oferit premiul pentru excelență (Exellence Award), ceea ce ne-a bucurat enorm și ne-a arătat încă o dată că suntem cel mai bun studio de videochat din București.

Iar dacă dorești și tu să practici videochatul la cel mai înalt nivel, să beneficiezi de cele mai bune condiții, de cei mai buni traineri și de cel mai bun staff, atunci ar trebui cu siguranță să vii în cea mai bună echipă: Live Studio. Noi te așteptăm să atingem cele mai înalte culmi ale succesului, împreună! Programează un interviu și vom facilita totul pentru a putea începe cât mai curând o colaborare de succes!