De nelipsit pentru orice femeie – accesoriile de iarna din lana merino

In ultimul timp, lana merino a devenit fibra naturala tot mai cautata. Sunt putini producatori care tin cont de aceasta, desi este una dintre cele mai calitative tipuri de fibre. Giesswein, brand austriac, a venit pe piata din Romania si a revolutionat segmentul articolelor vestimentare si nu numai, prin lansarea colectiilor de produse proprii.

Reputatia acestui brand se leaga direct de lana merino, trecuta prin tot felul de etape tehnologice menite sa sporeasca calitatile acesteia. Este vorba de rezistenta ei, de faptul ca desi este subtire creeaza un confort termic de exceptie, echilibreaza temperatura, resimtita, respinge umezeala, nu va retine mirosuri neplacute. Nici nu se intretine greu, ci se recomanda spalarea la programul special dedicat acestui material.

Din lista de produse de marca Giesswein, ce au la baza acest tip de lana, se numara desigur si  caciula dama, nelipsita in perioada de iarna. Acestea sunt un strict necesar, temperaturile o impun, insa acest lucru nu trebuie sa insemne un compromis din punct de vedere al stilului. Astfel, Giesswein propune un design modern, stiluri originale si in egala masura caciuli calitative.

Caciuli ideale pentru cele pretentioase

Multe dintre femei resping din start ideea de a purta caciula tocmai din ideea ca aceasta ar putea sa le faca pe purtatoare sa para banale, sa le acopere podoaba capilara si sa diminueze potentialul unei aparitii. Se pare ca nu au gasit optiunea potrivita lor. Iata si cateva propuneri de la www.giessweinromania.ro:

  • Caciula cu cristale Swarovski – acestea au incluse astfel de detalii stralucitoare, asezate discret, fac ca aparitia unei femei sa fie deosebita. O astfel de caciula este modelul Sonneck in colectia de la Giesswein si combina lana merino si casmirul. Insa nici Olberg nu este mai prejos, cu un sir de cristale inserat pe laterala, ce creeaza impresia de alungire.
  • Caciula cu detaliu din blana. Acest gen de caciuli sunt adorabile si se preteaza a fi purtate pentru acele momente in care te simti jucausa, cand porti o tinuta relaxata sau dimpotriva, una casual. Este impletita, calduroasa si cu un detaliu din blana caruia nu ii poti rezista.
  • Caciula cu print – pentru ca este un trend si trebuie sa o ai, o caciula cu print in tonuri de bordo, negru si fir lucios reprezinta fara doar si poate un look de senzatie. Desigur ca este realizata tot din lana merino si are acel model lasat, modern.

Acestea sunt doar cateva dintre modelele ce se gasesc in cadrul paginii Giesswein. Au masuri universal valabile, asadar o grija in minus. Pastreaza ca detaliu comun un logo atasat la baza caciulii, indiferent despre ce tip este vorba.

Mai presus de orice, desi s-a oferit o lectie de stil, conteaza calitatea, ori caciulile din lana merino de la Giesswein au demonstrat ca sunt o varianta sanatoasa si confortabila. Oricare ar fi alegerea ta, tine cont ca acestea au la baza lana merino, cea care va contribui la un confort termic, definind in acelasi timp si stilul tau, irezistibil si feminin.