Alegerea unei genti – o provocare?

Daca vorbim despre accesoriile purtate de reprezentantele feminine, cu siguranta un articol care castiga detasat la acest capitol este reprezentat de genti. Acestea sunt nelipsite de la orice tinuta, completeaza orice outfit, uneori chiar reusesc sa scoata din banal si orice femeie este in principiu de acord cu ideea ca “niciodata nu poti avea prea multe genti”.

Provocarea vine insa in momentul in care trebuie sa alegi o anume geanta. Cum procedezi? Dupa ce criterii te ghidezi? O alegere buna poate fi o geanta Desigual – brand-ul este renumit in randul pasionatelor de fashion. Iata insa alte cateva “mici” detalii care conteaza atunci cand alegi o geanta.

De cat spatiu ai nevoie?

Cu privire la acest aspect va fi nevoie sa faci o evaluare cat mai realista a lucrurilor de care ai nevoie sa le ai cu tine zi de zi. Farduri pentru retusuri “de urgenta” ale make-up-ului, parfum, telefon, chei, portofel, un carnetel pentru notite diverse care te ajuta zi de zi sa nu uiti lucruri – lista acestor “maruntisuri” esentiale poate continua la nesfarsit.

Gandeste-te foarte bine la spatiul de care ai nevoie si cat de eficient este compartimentat atunci cand alegi o geanta. Nu iti vei dori sa porti o geanta care sa fie arhi-plina cu tot felul de lucruri, cu un aspect “umflat”, la fel cum nu are rost sa cari zi de zi dupa tine o geanta imensa in care ai doar cateva obiecte.

Unde vei purta geanta?

Un alt aspect foarte impotant, poate chiar mai important decat cel al spatiului pe care ti-l ofera, se refera la ocazia cu care vei purta geanta in cauza. Indiferent daca vorbim despre o geanta Desigual sau nu, conteaza foarte mult unde vei purta un anume tip de geanta.

Nu te vei putea prezenta la o petrecere eleganta sau cu un dresscode specific purtand o geanta casual sau sport. Intr-un astfel de caz va trebui sa iti limitezi lucrurile pe care le iei cu tine si sa alegi o geanta de mana sau chiar una de tip plic, eleganta si care completeaza armonios tinuta aleasa.

In egala masura, cu o geanta de mana sau de tip plic nu te vei putea descurca intr-o zi aglomerata, in care ai nevoie de cat mai mult spatiu pentru a avea la indemana toate lucrurile de care ai nevoie. In acest caz vei avea nevoie de o geanta de tip sac, fie de mana sau care se poate purta pe umar, cat mai spatioasa si compartimentata eficient.

Conteaza sau nu materialul din care este confectionata geanta?

Bineinteles ca DA! Materialul dicteaza calitatea si rezistenta in timp pentru acest accesoriu absolut esential reprezentantelor feminine. Asadar, atentie sporita la material – desigur geanta va trebui aleasa bifand si cele doua criterii mentionate mai sus.

Cu aceste lucruri in minte, probabil marea intrebare a tuturor se refera la faptul ca nu am mentionat nimic despre criteriul pretului. In realitate, acest aspect conteaza prea putin atunci cand produsul ales ofera confort, utilitate, calitate si durabilitate in purtare. Cele interesate de o geanta Desigual – despre care am tot mentionat si care poate multumi orice exigente – pot sa consulte ofertele unui magazin online de profil si anume www.differenta.ro.