Incercati aceasta combinatie speciala de gusturi cu cascaval ca aperitiv. Iata reteta pentru o paine. IngredienteJumatate de ceasca de rosii uscate de soare in ulei3 ½ cesti de fainaJumatate de lingurita de sareJumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu1 lingurita de praf de copt1 ou mare350 ml de bere blondaO treime de ceasca de masline verzi umplute cu cuisoare Pasi Incalziti dinainte cuptorul la 175 Co.Ungeti si dati cu faina o tava standard pentru paine.Stoarceti rosiile, pastrand doar 1 lingurita din uleiul lor si apoi taiati-le.Puneti impreuna intr-un bol mare faina, sarea, bicarbonat de sodiu si praful de copt.Bateti oul incet intr-un bol separat.Adaugati oul si berea la amestecul de faina, amestecandu-le pana se omogenizeaza. Puneti rosiile, uleiul de la rosii si maslinele.Turnati totul in tava si puneti la copt pentru 40 de minute sau pana ce o scobitoare infipta in paine iese curata.Puneti painea pe un tocator si asteptati sa se raceasca.
Bucătăria este, poate, cel mai important spațiu al locuinței tale. Aici au loc multe dintre activitățile zilnice – gătit, mâncat,...
Read more