Sfaturi pentru incepatoare – cum sa te integrezi in noua echipa de modele

Ca la orice alt tip de job, si cand vine vorba de videochat orice fata incepatoare va resimti acel impas de a se integra in echipa. Trebuie sa stii ca sunt studiouri respectabile, ce se ocupa de trainingul fetelor, astfel ca acestea vor cunoaste un drum mai lin catre adaptare.

Dupa ce ai semnat sau ai batut palma cu un studio de videochat Bucuresti incepi si munca efectiv, aceasta fiind si marea provocare. Totul ti se va parea nou, insa intocmai pentru ca ai calitati demne de laudat ai ajuns aici, astfel ca ambitia si determinarea ta te vor ajuta si pe mai departe. Iata si alte cateva sfaturi care sa te ajute din acest punct de vedere:

  • Nu te lasa intimidata, nici de colege, nici de performantele lor. Cu totii cunoastem un inceput si in fond calea spre succes este pavata cu multa munca. Poti avea ca reper reusita celor din echipa, insa nu trebuie sa te sperie diferentele de castig, de aspect fizic etc.
  • Fii sincera. Nu doar in relatia cu cei din jur, cu celelalte fete, ci mai ales cu tine. Iti vei seta anumite obiective, iti vei dori sa ai parte de succes, sa ajungi mai sus, sa castigi mai mult. Pe masura ce descoperi secretele acestui job iti vei schimba perspectiva. Fii sincera cu tine in a sti ce iti lipseste, ce trebuie sa imbunatatesti si echipa te va ajuta. Experienta altora poate fi fix exemplul de care ai nevoie.
  • Un cod nescris al regulilor de buna purtare si implicarea. La orice tip de job ai superiori, ai o echipa in cadrul careia te regasesti. Raporteaza-te la acestia in mod corect si vei fi tratata ca atare. Nu te ajuta cu nimic sa fii introvertita si sa refuzi comunicarea. De altfel, cu cat esti mai comunicativa si implicata, cu atat iti va fi mai usor sa te integrezi, tinand cont de faptul ca vei descoperi mai multe despre cei din jur, cum este ordinea fireasca, cum este stilul lor de munca, cum se descurca cu schimbul turelor etc.
  • Stii cum se spune, omul sfinteste locul. Asadar, tu singura vei contribui la starea de bine pe care o vei avea in echipa, la modul in care vei lucra. Prefera sa vii la munca cu placere, sa fii dornica sa faci parte din echipa de modele si vei fi rasplatita cu acelasi optimism si deschidere.

 

O buna ocazie de interactiune si cunoastere cu echipa va fi si pe perioada de training, astfel ca ar trebuie sa te bucuri de toate avantajele in acest sens. Tine cont ca vei invata de la cei mai buni din cadrul unui studio, de la cei experimentati si o astfel de experienta este in favoarea ta, clar.

Integrarea intr-o echipa de modele de videochat are la baza ideea ca totul porneste de la zero. Nu se cere experienta, nu se mizeaza pe aceasta nevoie astfel ca nu te vei gasi in dezavantaj.

Lasă un răspuns