Intrebari si raspunsuri vizavi de lucrarile de forare

Despre economiile pe care le poti realiza optand pentru lucrarile de forare probabil ca stii deja. Poti avea in vedere o astfel de lucrare indiferent daca esti fermier, proprietar de locuinta sau daca detii o afacere industriala.

Mai mult ca sigur vrei sa stii ca banii tai vor fi investiti asa cum trebuie, motiv pentru care e ideal sa realizezi cercetari in acest sens, dar totodata sa ai in vedere si consideratiile pe care le implica aceasta misiune. Iata mai departe o serie de intrebari si raspunsuri care te vor ajuta sa fii mai pregatit pentru a trece la actiune.

Ce costuri implica o lucrare de forare?

Asta depinde de firma cu care alegi sa colaborezi. Fiecare se orienteaza dupa anumite metode, unele ofera cotatie de pret pentru metru patrat, altele pentru gaura forata si mai sunt implicate de asemenea si costurile pentru instalarea tevilor, introducerea pietrisului si altele.

Ce are in vedere firma specializata in stabilirea costurilor finale de executie?

Mai multi factori pot sa influenteze pretul final al lucrarii de forare. Este astfel vorba despre metoda de proiectare si de constructie a putului, locatia, cantitatea de apa necesara, geologia si hidrologia  terenului, scopul utilizarii apei, randamentul necesar si nivelul apei de odihna din foraj, marca si modelul pompei submersibile, presiunea si debitul apei la livrare.

Unde gasesc o firma care se ocupa de foraje puturi serioasa?

Cu siguranta ca nu prin urmarirea anunturilor regasite de obicei pe stalpi. O firma care se respecta iti va promova serviciile asa cum se cuvine. De altfel, portofoliul de servicii si complexitatea acestuia reprezinta un reper important de care ar trebui sa tii cont. Te intereseaza profesionalismul de care da dovada, seriozitatea, dar si detalii despre capacitatea acesteia de a respecta termene.

Cel mai sigur este sa tii cont si de recomandarile celor care deja au trecut prin acest proces. Te pot ajuta sa iei o alegere mai usor si care sa fie in favoarea ta. Poti sa accesezi site-ul www.ecodrillforaje.ro ca sa iti faci o idee legat de ce inseamna profesionalism. Afli de pe pagina aceasta si o serie de informatii folositoare despre foraje care te vor ajut sa iei decizia potrivita.

Unde este ideal a pozitiona forajul?

Potrivit este sa alegi o zona in care ai la dispozitie spatiu suficient ca sa realizezi constructia. In orice caz, va trebui sa tii cont si de locul in care vei realiza consumul de apa, de cel mai potrivit loc pentru a gazdui infrastructura de pompare, pentru a beneficia de energia electrica necesara, dar si pentru a reduce riscul ca apa sa intre in contact cu surse ce prezinta risc de contaminare a putului.

Exista vreun risc in a consuma apa dintr-un put forat?

In mod normal, odata ce au fost respectate normele care se impun in construirea unui foraj, este sigur ca consumi apa care provine din puturi forate. Cu toate acestea, ar trebui sa fii sceptic daca echipa ce a efectuat lucrarea nu realizeaza si testarea apei la final.

Desigur ca astfel lista de intrebari cu privire la foraje continua. Ca sa fii sigur ca ai luat decizia potrivita si ca vei realiza o investitie in calitate, iti recomand sa nu faci alegerea decat dupa ce primesti toate raspunsurile de care ai nevoie.

Lasă un răspuns