Extensiile tape on – de ce sa le alegi si ce avantaje iti ofera?

Motivul pentru care ai ajuns pe aceasta pagina este interesul pe care il manifesti vizavi de extensii tape on. Vorbim despre un sistem de extensii de par folosit la ora actuala de stilistii din lumea intreaga si probabil ca doresti, la randul tau, sa afli care sunt motivele pentru care sunt atat de populare, prin ce se deosebesc de alternative si de ce le-ai alege.

Daca ai mai purtat pana acum extensii de par nu stiu. Dar mai mult ca sigur ai auzit in stanga si in dreapta vorbindu-se despre acestea, disponibile in diverse sisteme de prindere, fiind de lungimi, in volume si stiluri variate.

In general se orienteaza dupa extensii tape on cele care sunt interesate de o generatie de extensii diferita fata de optiunile traditionale. De ce spun asta? Prinderea lor de podoaba capilara se realizeaza cu banda adeziva si este de preferat ca aplicarea sa fie efectuata in cadrul unui studio profesional.

Extensiile tape on si ce recomanda acest sistem de prindere

Pana nu demult, solutiile vedeta vizavi de extensiile de par erau reprezentante de microrings, nanorings, respectiv de cele aplicate cu cheratina. Sunt inca alegeri de top, insa un public tot mai vast se orienteaza spre aceasta alternativa moderna.

Le gasesti in optiuni vaste si in cadrul site-ului BELHER.ro, despre care sigur ai auzit pana acum. De aici isi cumpara extensiile diferite vedete din tara si fac declaratii despre cat sunt de calitative – un motiv in plus sa le oferi o sansa.

Extensiile tape on pe care le regasesti in portofoliul Belher se pot aplica cu usurinta, avand la baza noul sistem de benzi adezive. Poti opta pentru serviciile pe care ti le pune la dispozitie producatorul in saloanele sale din capitala – vezi adresele acestora pe site-ul Belher. E recomandat ca demontarea sa o realizezi tot in cadrul unui salon specializat, pentru a beneficia de o indepartare usoara. Expertii vor folosi in acest sens o solutie speciala, inofensiva, care nu va dauna parului natural.

Despre extensiile de par tape om trebuie sa stii ca rezista pana la 8 – 9 saptamani. Ulterior, le poti reaplica, daca ai in vedere tehnica recomandata de specialisti cu privire la intretinerea lor. Solicita acestora mai multe informatii cu privire la reutilizarea extensiilor.

Am facut recomandarea brandului Belher pentru ca, trebuie sa stii, nu orice gasesti pe piata este si calitativ. Parul extensiilor oferite de acest nume este de calitate Remy, fiind si alegerea de top a vedetelor de seama din Romania. Prezinta versatilitate, volum, vitalitate, motive pentru care se recomanda din lista de optiuni ale pietei.

Un alt motiv pentru care vei gasi ca extensiile tape on de pe www.belher.ro sunt o alegere inspirata se refera la aspectul natural specific acestora. Firele sunt sanatoase, nu se usuca si sunt moi la atingere – asemenea parului tau. Un merit in acest sens il are si faptul ca extensiile au cuticula intacta, astfel ca previn uscarea, favorizand mentinerea unui luciu natural.

Sunt foarte confortabile, usor de purtat, nu se incurca, se pot vopsi si coafa asemenea parului natural. Si astfel lista cu aspecte ce recomanda aceasta categorie de produse poate continua. Convinge-te personal ca sunt ceea ce ai nevoie comandand extensiile de par tape on care ti se potrivesc de pe belher.ro.