Ce nu stiai despre pila electrica si despre cum sa o alegi

Atingerea unui prototip al frumusetii depline a fost dintotdeauna una din marile dorinte ale reprezentanelor sexului feminin. In acest sens, ele nu s-au dat in laturi de la nicio provocare, astfel ca mereu au fost prezente la salonele de infrumusetare sau au dezvoltat chiar ele insele o reala pasiune pentru cosmetica si intretinere.

Manichiura reprezinta unul din aspectele esentiale atunci cand vine vorba de afisarea unei imagini ingrijite si feminine. Importanta ce a luat nastere in domeniul estetic al manichiurii a determinat si aparitia a nenumarate posibilitati de a avea mereu unghii impecabile realizate cu ajutor a diverselor metode de infrumusetare.

Pentru femeile care sunt foarte indemanatice si nu au prea mult timp sa mearga la salon ori pentru cele care isi doresc chiar sa deschida o afacere in acest domeniu, achizitia unei pile electrice garanteaza un ajutor de nadejde. Se utilizeaza in mentinerea frumusetii unghiei naturale si in pregatirea pentru stratul de oja, dar cel mai important rol il are atunci cand se lucreaza cu gel sau acrilic.

Numit adesea si freza electrica, pila electrica de unghii include, in mod obisnuit, o statie de alimentare cu curent, un dispozitiv de lucru, precum un creion si diverse alte accesorii ce presupun prelucrarea unghiei. Se gaseste pe piata si varianta fara fir, insa acestea sunt destinate in special uzului domestic, pentru realizarea unor mici retusuri si nu reusesc sa atinga aceleasi performante cum sunt cele alimentate la priza.

Ce functii trebuie sa aiba o pila electrica?

Fiind un dispozitiv mai nou si nu extrem de frecvent intalnit, alegerea unei pile electrice potrivite ar putea constitui o reala provocare, careia sa ii faci fata cu greu. O pila de unghii are rolul de a simplifica considerabil activitatea persoanei care o utilizeaza si sa fie cat mai simplu de utilizat, in asa fel incat activitatea in sine sa fie una relaxanta. De asemenea, este de inteles faptul ca scopul final este acela de a realiza o manichiura impecabila, astfel ca totul va trebui sa functioneze la standarde inalte, iar cu putin talent si produse calitative, rezultatul poate fi unul demn de revistele de stil.

La o prima vedere, lucrurile par a fi destul de simple, iar ideea de baza este aceea ca e necesar ca o pila sa ajute la aranjarea unghiilor si indepartarea cuticulelor. Complexitatea pe care o prezinta un produs modern poate sa faca diferenta dintre o amatoare si o profesionista.

Tipul pilei electrice

Prin prisma faptului ca scopurile pot fi diverse, in magazine se vor gasi disponibile doua tipuri de pile: pila pentru unghii si pila electrica calcaie, utilizata in indepartarea tesutului mort de pe talpi. Din dorinta de a fi cat mai practice, unele produse garanteaza ambele utilitati fara sa fie necesara achizitionarea mai multor ustensile in acest sens.

Diferite tipuri de maner

Activitatea de ingrijire a unghiei este una minutioasa, implicand multa atentie si minutiozitate, este util sa se aiba in vedere tipul de maner pe care dispozitivul  il are. Manevrarea pilei este foarte importanta pentru felul in care va arata rezultatul final, astfel, va trebui sa se opteze pentru un model cu maner adaptat formei mainii, in asa fel inact sa nu alunece si sa asigure un nivel optim de vizibilitate catre capatul ce opereaza asupra unghiei din mai multe unghiuri.

Numarul de rotatii pe minut

In vederea unei utilizari cat mai productive, modelele de unghii trebui sa asigure posibilitatea de reglare a vitezei cu care functioneaza. Acest lucru este unul important, intrucat in momente diferite ale procesului de intretinere a unghiei va fi utila o anumita viteza.

Tipul de freza

In tehnica unghiilor se pot utiliza trei tipuri de freze, respectiv: carbid (carbura de calciu), din diamant (pudra diamantata) sau benzi de slefuit, iar alegerea se face in functie de necesitatile care o impun.

 

Nolia Shop este magazinul online care pune la dispozitia persoanelor interesate produse profesionale de inalta calitate. Pila electrica Marathon Cube by Nolia se utilizeaza in manichiura si pedichiura tehnica, atingand performante maxime, asigurate de o dotare tehnica generoasa.

Lasă un răspuns