Recomandarile specialistilor in alegerea grilajelor metalice

Atunci cand ai de facut alegerea unor grilaje metalice si doresti ca acestea sa se plieze perfect nevoilor tale, este necesar sa stii bine dupa ce sa te orientezi. Este valabil acest aspect indiferent de destinatia lor, ca este vorba despre un spatiu industrial, comercial, de magazine, hale, dar si spatii rezidentiale. Vorbim despre solutia care iti asigura o protectie eficienta antiefractie, deci nu este o decizie pe care sa o poti luat neinformat.

Daca doresti ca inchiderea sa fie cat mai sigura deci, trebuie sa alegi grilaje metalice calitative si corespunzatoare. Ai de facut cateva alegeri in ceea ce le priveste. Poti alege fie intre cele cu actionare automata, prin telecomanda (respectiv prin sector cu cheie sau buton), fie pentru cele cu actionare manuala.

Recomandarea mea, indiferent de alegerea dorita, este Dusadoor, ce ofera o gama diversificata de grilaje metalice comercializate sub brandul Nyos. Iata pe scurt ce iti ofera producatorul.

Grilajele metalice Dusadoor si cateva specificatii

Aceasta gama de grilaje metalice face parte din produsele lansate de Nyos incepand din 2012. Se adreseaza celor ce cauta solutii pentru a proteja cladiri diverse contra vandalismului, dar impiedica cu succes si intrarea prin efractie.

Un avantaj al acestora este ca permit o ventilatie corespunzatoare si totodata ofera vizibilitate in spatiile inchise prin ele. Datorita aspectului estetic atragator al unor modele propuse de Dusadoor pot reprezenta o optiune si in protejarea spatiilor rezidentiale.

Desigur ca dispui si de alte optiuni, gasesti pe piata de profil oferte variate. Mare atentie atunci cand iei decizia pentru ca nu toti ofera ceea ce promit. Am facut mentiunea in cauza pentru ca stiu ca acest brand fabrica grilaje in configuratii si modele din cele mai diverse: tubulare, lamelare, extensibile, profilight, pliabile. De asemenea, poti alege intre grilaje fixe si grilaje mobile, intre cele cu actionare manuala printr-un maner ergonomic sau pentru cele automatizate. Acum cei mai multi se orienteaza spre cea din urma varianta, pentru performanta ei. Este mai la indemana, mai usor de utilizat si mai durabila, ar spune unii.

Ai in vedere si paleta de culori extinsa pe care DusaDoor ti-o pune la dispozitie, nu ai limitari in aceasta privinta. Iata si cateva caracteristici generale ale acestor grilaje.

Au ca material de baza otelul galvanizat, despre care se stie ca prezinta o rezistenta sporita, deci este de dorit ca masura de protectie. Dupa modelul pe care il alegi, poti beneficia de un grilaj total opac, respectiv pentru cele aproape transparente ori cele care vin cu performatii, special realizate pentru a permite aerisirea.

Ai posibilitatea sa le vopsesti in culoarea dorita, alegand din paleta RAL de pe site-ul lor. De asemenea, daca ti-a atras atentia un model manual si il doresti automatizat, poti solicita asta specialistilor. Este o optiune valabila in toate cazurile, exceptie facand modelele extensibile.

Cand vine vorba despre o astfel de alegere, este ideal sa te gandesti bine la tipul de actionare pe care il doresti, pentru a-ti fi mai usor apoi, la utilizare. Asigura-te ca ai luat decizia potrivita pentru a beneficia de o protectie inalta a spatiilor ce le vei dota cu grilaje metalice.

Lasă un răspuns