Make-up de invidiat cu pensulele potrivite de machiaj

Intelegerea procesului de machiere, in complexitatea lui, nu este ceva pentru oricine. Este inutil sa te uiti la nenumarate tutoriale daca nu ai indemanarea necesara sau daca nu folosesti produsele cosmetice si pensulele potrivite.

In mod definitoriu reprezinta o dilema pentru multe femei tipul de pensule potrivit a fi utilizat in functie de tipul machiajului pe care doresc sa il realizeze. Conteaza ce pensule folosesti si acestea influenteaza rezultatul final. Spre exemplu, acestea se diferentiaza prin dimensiuni, prin forme, densitate, tipul de peri. Mai bine evita acele branduri care nu iti ofera nici un fel de indicatii cu privire la cum trebuie intrebuintate pensulele. Unele se aseamana, insa se folosesc in scopuri complet diferite.

Interesul tau este ca munca sa iti fie usurata si procesul de machiere eficientizat. Pentru asta trebuie sa intelegi care este scopul fiecarui astfel de instrument. Te invit sa afli mai multe despre pensule, respectiv despre rostul fiecarui tip in parte. Sfaturi utile privind folosirea si alegerea lor gasesti si pe site-ul www.pandera.ro.

Pensulele de machiaj potrivite pentru stilul tau

Inainte de toate, tin sa fac o precizare. In principal, pensulele cu perii naturali se utilizeaza in aplicarea produselor sub forma de pudra, iar cele cu peri sintetici sunt pentru produsele lichide.

  • Pensula pentru fondul de ten

Aceasta te ajuta sa uniformizezi fondul de ten pe fata si sa il intinzi corespunzator catre linia de implantatie a parului.

  • Buretelul Beauty Blender

Il poti utiliza in locul pensulei pentru fond de ten, in aplicarea acestui produs cosmetic. Trebuie umezit inainte de folosinta.

  • Pensula Kabuki

Cu aceasta aplici blenderul pe pometi, tample si zona mandibulei.

  • Pensula pentru pudra

Este ideala pentru a evita petele de fond de ten inestetice, respectiv pentru a dispersa uniform pudra ce o aplici pentru matifierea pielii.

  • Pensula pentru blush

Cu aceasta poti contura finut blush-ul pe fata, intinzand eficient produsul de-a lungul osului pometilor.

  • Pensula pentru corector

Dupa ce ai aplicat corectorul sub ochi, poti folosi aceasta pensula pentru a corecta micile imperfectiuni ale zonei.

  • Pensula pentru fardul de pleoape

Prin aceasta poti sa uniformizezi produsul cosmetic pe pleoape in asa fel incat sa nu se formeze cute inestetice.

  • Pensula pentru Smokey

Aceasta te ajuta sa intinzi creionul in asa fel incat sa realizezi un machiaj smokey eyes deosebit.

  • Pensula in unghi pentru dermatograf

O folosesti pentru a aplica eyelinerul de-a lungul genelor de la interior spre exterior.

  • Peria pentru sprancene

Cu ea perii sprancenele, dar o poti utiliza si pentru a indeparta rimelul in exces de pe gene.

In principal acestea sunt pensulele pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a realiza un machiaj deosebit, in masura in care te si pricepi la asta. Oricum ar fi, nu e ceva ce nu poti invata, deci exerseaza cat mai mult pentru a-ti perfectiona tehnica de machiere.

Acceseaza magazinul online pandera.ro pentru a comanda setul de pensule machiaj potrivit tie, la un cost rezonabil.

 

Lasă un răspuns