Acasa Sport Strategii de pariuri sportive care funcționează in 2019

Strategii de pariuri sportive care funcționează in 2019

de admin

Pariurile sportive au evoluat până un nivel în care casele de pariuri sunt din ce în ce mai asemănătoare pieței bursiere, iar operațiunile din timpul unui joc de fotbal cu o zi în parc. Posibilitatea de a câștiga bani a determinat apariția unor strategii diferite de tranzacționare pentru a încerca obținerea mai multor câștiguri din pariuri, mai ales de pe urma celor plasate live. Iată șase dintre strategiile care funcționează de obicei, deși nu trebuie să uităm că vorbim despre pariuri și norocul este protagonist.

Ultimele 15 minute

Ultimele 15 minute dintr-un meci în care două echipe au nevoie de goluri, reprezintă un moment perfect pentru plasarea de ponturi pariuri cota2. Puteți plasa pariuri live în favoarea acestor rezultate. Ca în toate strategiile, este foarte important să cunoașteți foarte bine Liga pe care pariați și, bineînțeles, echipele care joacă și evoluția lor din timpul sezonului pentru a ști exact opțiunile disponibile.

Over (Sub)

Este o strategie care de obicei funcționează și care are multe variante. Aceasta este cea mai simplă: trebuie să se țină cont de faptul că o treime din meciuri ajung la pauză fără goluri, așa că, dacă căutați întâlniri între nou-promovate care marchează greu, un pariu pe remiză la pauză poate fi o modalitate de a câștiga în mod regulat.

Stop-pierdere

Un concept luat de la Bursa de Valori, care este, de asemenea, utilizat în casele de pariuri și care poate fi foarte util pentru că va stopa pierderile care ar putea apărea. Această strategie vă permite să duceți la bun sfârșit un pariu încasând banii. Astfel alegeți să minimalizați pierderile.

Ambele echipe marchează

Pornind de la baza faptului că este foarte probabil ca echipa gazdă să înscrie și căutând o echipă oaspete cu un joc ofensiv ce înscrie, veți face o bună parte din muncă dacă veți găsi un meci cu aceste caracteristici. O cotă bună pentru un pariu de peste 2,5 și un pariu plasat pe cele două echipe la Fortuna, de exemplu, poate să vă ofere multe beneficii.

Număr de cartonașe

Este o altă variabilă care este, de obicei, foarte interesantă atunci când decideți să pariați. Trebuie însă să analizați bine datele. Dacă îi cunoașteți pe arbitrii care oferă cele mai multe cartonașe și arbitrează echipe care primesc multe cartonașe, parierea pe un număr mare de cartonașe poate fi o opțiune interesantă.

Draw no bet

Este o strategie conservatoare dar eficientă. În acest pariu cu handicap + 0 câștigați dacă echipa pe care ați pariat iese câștigătoare, și pierdeți dacă nu se întâmplă așa (dar veți primi banii înapoi dacă meciul se termină la egalitate). După cum veți constata, cotele sunt mai mici, dar este o modalitate foarte eficientă de a minimiza pierderile.

Strategia Martingale de la ruletă

Bursa de valori este o sursă de inspirație pentru pariurile sportive, dar și cazinoul este. Strategia de ruletă Martingale este folosită și la pariuri sportive, și constă în a paria pe remiza unei echipe și, dacă nu vă surâde norocul, să dublați miza pentru același rezultat și așa mai departe, până când apare remiza. Desigur, este nevoie de un pic de magie din lumea pariurilor.

Strategiile pot fi utile pentru pariurile sportive, dar nu trebuie să uitați că și ele dau greș. Prudența și cunoștințele solide despre pariuri sunt doi elemente cheie de care nu trebuie să uitați atunci când pariați. Apropo, nu pariați decât la case de pariuri online licențiate, capabile să garanteze cote bune și, mai presus de toate, să ofere mai multe beneficii.

Intrați pe cota2.ro pentru a descoperi un top al caselor de pariuri din România. Sunt case de pariuri sigure unde puteți paria oricând.

Și asta nu e tot. Pe aceste site-uri veți descoperi cele mai bune ponturi la pariuri oferite de tipsteri cu experiență în domeniu. Aceste ponturi vă sunt oferite pentru ca voi să vă faceți o idee despre cum ar trebui să pariați și pentru a alege cea mai bună strategie care vă poate ajuta să faceți pariuri câștigătoare.

Țineți cont de ponturile care vă sunt oferite zilnic și pariați cu încredere la casele de pariuri recomandate pe cele două site-uri. Nu veți regreta. Din contră, vă veți bucura de fiecare pariu câștigat. Mult succes!

 

You may also like