Acasa Lifestyle Cum să găsești echilibrul ca mamă

Cum să găsești echilibrul ca mamă

de admin

Când devii mamă, poate simți că întreaga ta lume este cu fundul în sus.

Sosirea unui nou copil poate fi dezordonată și importantă. Toată viața ta s-a schimbat și s-ar putea să te întrebi dacă lucrurile se vor simți vreodată normale din nou.

Deși lucrurile nu se vor întoarce niciodată la felul în care erau înainte de bebeluș, vor reveni, în timp, chiar și afară – iar noul tău normal va începe să se simtă realizabil.

O modalitate prin care vă puteți simți mai controlat asupra lumii dvs. un pic mai repede este să faceți tot ce vă stă în putință pentru a găsi echilibrul ca mamă nouă.

Când oamenii vorbesc despre echilibru, adesea vorbesc despre echilibru între muncă și viață. Deși acest lucru este important, este aproape imposibil de obținut fără a găsi mai întâi echilibrul interior.

Ca mamă proaspătă , poate fi ușor să neglijezi părți din tine care au fost – și sunt – importante pentru cine ești. Ținând cont de părțile esențiale, veți putea să obțineți un echilibru interior care vă ajută să vă simțiți din nou ca dvs.

Consultați sfaturile de mai jos pentru a vă ajuta să vă găsiți echilibrul interior ca mamă nouă:

Miscă-ți corpul

Sinele tău fizic este o parte esențială a ceea ce ești și a ceea ce simți – și este important să-l hrănești în fiecare zi.

Este vorba despre mai mult decât doar ceea ce mănânci . Una dintre cele mai bune și mai ușoare modalități de a vă îngriji corpul este să îl mișcați.

Mișcarea corpului nu înseamnă a te îndrepta către o clasă de rotire la 3 săptămâni după naștere, deoarece vrei să slăbești copilul. Înseamnă să faci ceva fizic care se simte bine în fiecare zi.

S-ar putea să fie o scurtă plimbare până la căsuța poștală mai devreme după livrare, o plimbare în cartier câteva săptămâni mai târziu, o baie cu un prieten câteva săptămâni după aceea sau dansul cu partenerul dvs. în sufragerie oricând.

Exercitați-vă creierul

Având atât de multă capacitate de inteligență consumată de nevoile bebelușului, poate fi greu să te îndepărtezi de gândurile de alăptare și scutece și de somn și să te simți mai stimulant.

Totuși, atunci când faci acest lucru, îți exersezi creierul și te ajute să te simți un pic mai mult ca sinele tău interesant, crescut în fiecare zi.

Vorbeste cu cineva

Noua paternitate poate fi cu adevărat izolatoare, dar a fi social este o parte esențială a ființei umane.

Fiecare zi în care poți face un punct pentru a vorbi cu cineva este o zi în care te vei simți mai bine decât înainte.

În timp ce o întâlnire în persoană cu un prieten sau partener este adesea cea mai plină de echilibru și echilibru, uneori acest lucru nu este posibil. În acele zile, asigurați-vă că ieșiți din casă și discutați cu barista la cafenea, trimiteți un mesaj unui prieten vechi sau sunați o rudă pentru a vă satisface interacțiunea socială.

Dacă nu găsiți asistența și conexiunea de care aveți nevoie, vă recomandăm să căutați câteva grupuri de părinți online sau local.

Uneori, conectarea cu cineva care se poate raporta la grijile și luptele dvs. actuale le poate face să pară mai ușor de gestionat.

Ia-ți un minut pentru tine

Oricât de izolant poate simți noua maternitate, poate fi simultan atât de consumator încât simți că nu ai nici măcar un minut pentru tine.

În fiecare zi, hrănește-te luând cel puțin puțin timp pentru tine pentru a face ceva care îți place.

Poate fi la fel de simplu ca să citești o carte sau să faci o plimbare solo sau să fii la fel de implicat ca să-ți rupi trusa de artizanat preferată. Dar orice ai face, știi că a face ceva pentru tine te va ajuta să găsești echilibrul pe care îl cauți.

Nu va fi tot timpul la fel

Când pierdeți somnul și vă luptați cu provocările parentale, este posibil să simțiți că nu există o modalitate posibilă de a găsi echilibrul. O parte din a te simți mai echilibrat se împacă cu faptul că este întotdeauna o lucrare în curs.

Găsirea echilibrului interior ca mamă necesită timp, efort și angajament pentru a te asigura că ai grijă de tine.

Când faceți tot posibilul pentru a vă satisface nevoile esențiale în fiecare zi, veți putea să vă deplasați mai bine prin lume în pace și să vă îngrijiți bebelușul nou-nouț.

Luați timp astăzi – și în fiecare zi – pentru a căuta echilibrul și veți vedea avantajul de a face acest lucru în cel mai scurt timp!

You may also like