Acasa Tehnologie Husele pentru iPhone X – solutii pentru grijile frecvente ale utilizatorilor

Husele pentru iPhone X – solutii pentru grijile frecvente ale utilizatorilor

de admin

Pe masura ce piata telefoanelor moderne a avansat foarte mult, ca un raspuns imediat a aparut si nisa huselor.  Aceste accesorii joaca un rol practic in primul rand, fiind necesare pentru a proteja smartphone-ul. Doar ca, la scurt timp dupa au inceput sa apara si pretentiile legate de stil, design. In formula lor actuala husele sunt dintre cele mai diverse si surprind atat cu functiile de protectie, cat si cu partea aspectuala.

In alegerea unei huse va conta in primul rand tipul de telefon, in mod exact tinand cont de model. Vei dori un model din gama de huse iPhone X daca detii un astfel de smartphone. In plus, este potrivit a tine cont de caracteristici specifice telefonului, astfel ca husa sa fie practica in adevaratul sens al cuvantului.

Husele potrivite iPhone-urilor X

Detinatorii acestui tip de smartphone au observat ca din punct de vedere al designului iPhone X dispune de camera foto usor iesita in relief. Este vorba de 1 mm fata de carcasa, insa totusi este un efect vizibil si usor inestetic. Asadar, husa trebuie sa fie una perfect potrivita, pentru rezolva acest aspect, evitand ca zona camerei sa fie in direct contact cu suprafetele.

De asemenea, o atentie deosebita trebuie acordata ecranului. O husa care acopera marginea telefonului nu trebuie sa incomodeze la folosirea ecranului. Utilizatorii stiu ca partea de colt din dreapta sus a ecranului este mai greu accesibila, cat sa nu  mai aiba si alte piedici.

Husa trebuie sa dispuna de un decupaj perfect pentru acces la porturile telefonului. Daca esti mai pretentios din fire si vei dori incarcarea wireless te poti lipsi de decupajul pentru portul de incarcare. Asta in conditiile in care un incarcator clasic ofera rezultate modeste si asteptarea nu este placuta.

Design inedit al huselor de la Superbstore

Este de preferat ca atunci cand alegi o husa pentru iPhone-ul din dotare sa te orientezi spre magazinele de specialitate. O recomandare este Superbstore. Aici detinatorii de iPhone vor fi incantati de varietatea de modele, dar si de preturile rezonabile. Husele sunt potrivite pentru toate tipurile de iPhone si fata de alte surse se remarca prin design interesant.

Simplitatea nu este tocmai dorita si mai cu seama pentru ca prin intermediul unei huse imaginea smartphone-ului este schimbata, iar atunci de dorit sunt husele cu printuri care mai de care mai interesante. La Superbstore se gasesc husele cu design ce imita pielea de sarpe, marmura sau au animal print. Sunt fancy, sunt moderne si contribuie fara doar si poate la o imagine deosebita creata smartphone-ului.

Simplitatea este regasita mai degraba la partea de tipar. Husele sunt din silicon, se ataseaza usor, sunt flexibile si au conturul specific. Impresioneaza mai degraba prin imprimeurile surprinzatoare sau chiar indraznete – iti vei da seama de asta de indata ce descoperi husa cu blanita spre exemplu si alte optiuni atipice.

Nici preturile nu se lasa mai prejos, ci chiar vor contribui la alegerea unui huse sau de ce nu chiar mai multe.

You may also like