Acasa Lifestyle Ce faci pentru a-ți da o stare de bine

Ce faci pentru a-ți da o stare de bine

de admin

După o vară extrem de dubioasă, a venit și sezonul rece. Pentru că multe lucruri nu le mai putem face, cel puțin nu ca și înainte, trebuie să ne găsim alte variante de răsfăț, de relaxare care să ne reîncarce după zilele lungi petrecute în același birou, acasă.

Lucratul de acasă poate părea foarte fain la început, dar după o vreme deja este obositor. Mereu același loc, mai mereu singur dacă nu cu familia. Nu schimbăm o vorbă cu un coleg față în față, nu prea ieșim la aer curat pentru o gustare rapidă de la cofetăria din colț. O rutină din care trebuie să scăpăm, măcar câte puțin în fiecare zi.

Haine care ne fac să ne simțim bine

Cumpărăm ceva nou, ceva care ne face să ne simțim bine, astfel încât dimineața când mergem în cealaltă cameră la biroul nostru să fim ceva mai speciale în alte zile obițnuite. Rochii tricotate se vor purta și anul viitor, și peste doi. Putem alege un model simplu, într-o nuanță care știm că ne place mult pe care apoi o purtăm la biroul de acasă chiar dacă este asortată cu papuci de casă. Dacă vă place îmbrăcămintea mai comodă, optați pentru un trening moale și foarte lejer.

Unghii perfecte

Aveți grijă de manichiura voastră, chiar dacă ieșiți foarte rar. O faceți pentru voi și nu vă ia mai mult de 30-40 min la 2 săptămâni dacă optați pentru varianta cu ojă semipermanentă. Un kit nu este scump și în acest fel faceți economie deoarece investiție se amortizează în 2-3 luni. Cu puțină pratică puteți obține manichiura perfectă chiar acasă, la orice oră.

Dinți albi și strălucitori

După mai bine de 6 luni de purtat mască, parcă și am și uitat cum arată zâmbetul nostru, însă nu este niciodată prea târziu să investim puțin în el. Albirea dinților acasă este un procedeu rapid și imult mai ieftin ca și la stomatolog. Nu este la fel de eficient, însă rezultatele se văd chiar și după câteva zile.

Îngrijire corporală

O baie cu sare epsom poate fi extrem de benefică pentru oricine. Aceasta ajută la eliminarea toxinelor din organism și relaxarea musculară. După o baie de 20-30 min urmează o hidratare profundă cu o cremă grasă sau bio oil pentru vergeturi. Un film bun și un ceai cald pot încheia ziua cu succes.

Plimbări în natură

Deocamdată încă se pot face plimbări în natură, mai ales în locuri foarte puțin aglomerate. Chair dacă vremea începe să fie tot mai capricioasă, acest lucru nu trebuie să ne sperie prea mult. Cu echipamentul potrivit, o plimbare în parc sau undeva la munte va ajuta la reîncărcarea bateriilor pentru încă o săptămână plină. 

You may also like