Acasa Lifestyle Cum se alege aparatura de laborator

Cum se alege aparatura de laborator

de admin

Avem incredere in rezultatele oferite de specialisti, ca urmare a studierii de probe in laborator. Pare sa fie o atitudine corecta, o incredere pe care o acordam din start. Intocmai pentru ca responsabilitatea celor care lucreaza in astfel de domenii este de a oferi precizie, aparatura de laborator joaca un rol extrem de important.

Principiul ironic este de a detine informatii, insa de a nu avea mijloacele necesare pentru a pune in practica cunostintele si invers. Asadar laboratoarele de specialitate, indiferent de nisa lor, au nevoie de doua repere extrem de importante – personal si echipament.

Aparatura de laborator

Domeniul de activitate este relevant pentru ce tip de aparatura de laborator se va alege. In consecinta, furnizorul ales trebuie sa fie unul specializat, sa cunoasca domeniul si sa ofere o solutie optima.

Calitatea si precizia sunt doua aspecte direct corelate cu echipamentele unui laborator. O investitie de acest gen nu este una lipsita de analiza, astfel incat sa nu se intervina cu necesitati de service sau reparatii sau daca este cazul acestea sa fie acoperite de garantii. Calitatea, exprimata prin precizie, rezistenta la uzura si la anumite conditii de munca, reprezinta pana la urma si modul prin care laboratul isi face treaba, oferind rezultatele reale ale analizelor.

Furnizorul de aparatura de laborator este de preferat. O cale de achizitie poate fi oricare, de la licitatii la achizitii pur si simplu de pe piata externa. Cel putin asta pare la prima vedere. Insa conteaza a cunoaste detalii de functionare, conteaza consilierea sau asistenta tehnica si tot ce implica in sine dotarea unui laborator. Spre exemplu Precisa a devenit un nume cunoscut pe aceasta nisa prin varietatea de produse si prin modul complex in care ajuta la indeplinirea obiectivelor de genul, de a dota laboratoare dintre cele mai diverse. Precisa ofera service gratuit, iar acest aspect este doar unul dintre avantajele de colaborare.

Alte optiuni – conform standardelor, sunt impuse anumite criterii pentru orice tip de dispozitiv ce face parte din dotarea unui laborator. Acest aspect nu este de omis in alegerea furnizorului si a aparaturii in sine: clasa de consum, resursele necesare pentru buna functionare, memorie, conditie de utilizare-  sunt luate in vizor pentru o alegere optima in fiecare caz.

Concret, sa ne gandim la acele laboratoare in cadrul carora se testeaza materialele de constructii. Implicatiile sunt destul de mari, daca rezultatele oferite nu sunt reale. In sistem medical, analizele din probe biologice fac diferenta intre viata si moarte, intre decizii medicale care schimba cursul vietii si calitatea acesteia. Intelegem asadar ca aparatura dintr-un laborator este necesar a fi de o precizie extraordinara.

In astfel de cazuri Precisa este sursa complexa pentru nevoi pe masura. In cadrul paginii oficiale, precisa.ro, se vor gasi produse, echipamente, ustensile variate care sa corespunda cu un nivel inalt de performanta si calitate, dovedite si prin certificarile ce le au la activ.  Deservind unor arii extinse, de la sursa pentru dotarea bancilor de sange si pana la sursa pentru laboratoarele de studiu, Precisa este un nume de referinta.

You may also like